Plezier in voetballen

Plezier hebben in de sportbeoefening als speler of als vrijwilliger in de rol van scheidsrechter of teambegeleider is een van de 5 kernwaardes van de vereniging.

“Schagen United is een club voor iedereen. Wij geloven dat we het voor en met elkaar doen, ongeacht welke functie of taak je volbrengt. Want samen staan we sterker. We hebben respect voor iedereen en stralen dit uit. Van een compliment geven is nog nooit iemand slechter geworden. We zetten graag een stapje harder om elkaar (maar zeker ook anderen) te helpen. We zijn eerlijk en direct in onze communicatie, houden van ‘no nonsens’ en we spreken elkaar aan op (ongewenst) gedrag. Wat we doen, doen we met lef en gedrevenheid. Gedreven om een prestatie neer te zetten. Want als we dat met elkaar nastreven, hebben we met elkaar meer plezier”

Meten is weten!

Om het plezier te kunnen meten en daar actief op te kunnen sturen wordt er na iedere wedstrijd zowel door de scheidsrechter als door de teammanager of aanvoerder bij het invoeren van de uitslag na de wedstrijd een score ingevuld over hoe jij/zij de wedstrijd hebt beleefd. Je geeft je eigen team een score van 1 tm 5 maar je geeft ook de tegenstander en de scheidsrechter een sportiviteit score. Dit doe je allemaal eenvoudig via de Wedstrijdzaken app

De gegevens worden enkel centraal beschikbaar en inzichtelijk gemaakt voor het bestuur die de data kan gebruiken voor het maken van beleid. Het zijn dus geen individuele scores over personen.

Lees meer over de sportiviteit (&plezier) score of lees meer over de Voetbal.nl app