Wedstrijdzaken app

Het Digitale Wedstrijd Formulier is met ingang van seizoen 2017-2018 vervangen door de mDWF of ook wel de KNVB Wedstrijdzaken App genoemd.

Het is voor alle teams en is vooral bedoeld voor scheidsrechters en teammanagers. Om te registreren voor de KNVB Wedstrijdzaken App moet je in Sportlink Club (ledenadministratie) geregistreerd staan als KNVB-bondslid.

Een digitale spelerspas op je mobiel!

Het gebruik van de app betekent ook dat de fysieke plastic spelerspas is afgeschaft. In de app zit voor elke speler een digitale spelerspas. Geen gedoe meer met spelerspassen die nog op de club liggen, maar altijd alle passen op je mobiel in je broekzak. Nog steeds geldt: Geen pas is niet spelen! Daarnaast dient je spelerspas van een herkenbare foto te zijn voorzien wil je het veld willen betreden.

Daarnaast kun je je eigen gegevens veranderen zoals bijvoorbeeld je emailadres, telefoonnummer. Vergeet niet in je instellingen ‘Pushberichten’ aan te zetten zodat je automatisch reminders ontvang in je App (Tip: IOS gebruikers moeten dit instellen via de telefoon instellingen [Instellingen] en [Berichtgeving]

Downloaden

De KNVB Wedstrijdzaken app kan worden gedownload in de Appstore en Playstore door te zoeken op KNVB Wedstrijdzaken. Klik hier voor een volledige instructie om in te loggen

Privacy en persoonsgegevens

De wedstrijdzaken app kent 3 privacyniveau’s;

  1. Anoniem (je gegevens zoals naam wordt niet getoond
  2. Normaal (alleen je voor- en achternaam wordt getoond)
  3. Open (je voor- en achternaam en je foto wordt getoond)

Je kunt je privacyniveau zelf instellen op de app en dat betekent ook dat je gegevens wel/niet wordt getoond bij de teamindelingen. Uiteraard is je pasfoto -naast je teamspelers- alleen zichtbaar voor de teammanager en scheidsrechter die is aangesteld voor je wedstrijd.

Hieronder een KNVB instructie filmpje die gaat over de Wedstrijdzaken App