Home

Kernwaardes

In de stad Schagen hebben we meer dan 1.000 voetballende leden, ieder op zijn eigen ambitieniveau, jarenlang gemixt tussen twee verenigingen. En nu (sinds juni 2019) worden die twee verenigingen samen één. En laat dat nou iets zijn waar wij voor staan: ‘Samen één!’.

Samen zijn we herkenbaar, samen zijn we sterk en samen komen we verder. Wij zijn een club die waarde hecht aan wie we zijn en wat we doen. Gericht op de ontwikkeling en het plezier van al onze leden. Wij onderscheiden ons in gedrag. Op én naast het veld.
Denk je aan Schagen, dan denk je aan ons:


Schagen United is een club voor iedereen. Wij geloven dat we het voor en met elkaar doen, ongeacht welke functie of taak je volbrengt. Want samen staan we sterker. We hebben respect voor iedereen en stralen dit uit. Van een compliment geven is nog nooit iemand slechter geworden. We zetten graag een stapje harder om elkaar (maar zeker ook anderen) te helpen. We zijn eerlijk en direct in onze communicatie, houden van ‘no nonsens’ en we spreken elkaar aan op (ongewenst) gedrag. Wat we doen, doen we met lef en gedrevenheid.

Gedreven om een prestatie neer te zetten. Want als we dat met elkaar nastreven, hebben we met elkaar meer plezier.