VOG

Verklaring Omtrent het Gedrag, kortweg de VOG is met een verplicht document voor alle vaste trainers en/of teambegeleiders (m/v) en is een onderdeel van het clubbeleid om een veilig sportklimaat te creëren voor al onze leden en vrijwilligers.

De vaste trainer en/of teambegeleider ontvangt na online aanmelding via deze website een mailbericht van Justis met instructie om in te loggen met zijn DigID om de VOG (kosteloos) aan te vragen. De link vervalt na 30 dagen*. De verstrekte VOG wordt per post aan u toegestuurd en moet daarna nog wel door de persoon zelf -via deze pagina- worden geupload en verzonden.

Andere kosten voor de VOG verklaring kunnen helaas niet worden gedeclareerd bij de vereniging. Wij hanteren een termijn van 3 jaar geldigheid voor een afgegeven VOG.

Meer informatie over de VOG is te lezen op de website van het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Upload hier je VOG

Upload hier je VOG (in pdf. jpeg of jpg formaat - foto via je mobiel - file size maximaal 10MB)

Problemen met uploaden? Verzenden via de mail kan ook: dBase@schagenunited.nl

Bescherming persoonsgegevens*
U gaat ermee akkoord dat Schagen United uw persoonsgegevens verwerkt voor het doel waarvoor u ze verstrekt heeft. (‎Lees hier meer over welke gegevens Schagen United verwerkt en waarvoor).

  • Na de termijn van 30 dagen wordt nogmaals ter herinnering een aanvraaglink verstuurd die wederom na 30 dagen verloopt. Is de VOG dan nog niet aangevraagd dan kunt u geen gebruik meer maken van de kosteloze aanvraag en dient u zich te vervoegen bij uw gemeente om een VOG aanvraag in te zetten. De kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij Schagen United.