Vacaturebank

Binnen Schagen United werken wij met heel veel vrijwilligers. Alle teams hebben naast de Teammanager (teamverantwoordelijke) een vaste trainer en eventueel een extra teambegeleider, die functies worden doorgaans wel snel ingevuld. Ook bestuurlijk hebben wij het veelal op orde alleen missen wij op een aantal plekken ondersteuning. Dit zijn vaak taken die een kadervrijwilliger nu oppakt naast zijn normale taak maar we willen niet dat veel zaken op enkele schouders rust. We doen het tenslotte samen en voor elkaar.

De vacatures die wij hebben zijn veelal taken die gemakkelijk vanuit huis achter de pc of laptop opgepakt kunnen worden en waarvoor een duidelijke instructie of begeleiding aanwezig is.

Er is dus altijd wel iets wat u het beste past. Onderstaande taken zijn vacant en u kunt altijd om nadere toelichting vragen. Voordeel van veel taken is overigens ook dat deze eventueel met een ander, samen opgepakt kunnen worden.

Mocht u vragen hebben of uw gewenste vrijwilligerstaak staat er niet bij neem dan contact op via info@schagenunited.nl Aanmelden doet u online via de aanmeldbutton die bij de vacature staat.