Voetbal.nl app

Voetbal.nl, dé voetbal app voor voetballers en voetballiefhebbers.

Met de voetbal.nl app (en website) blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers.

Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een voetbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van voetbal houdt!

Hoe doet het 3e het? Het eerste van mijn oude club? Hoe doet mijn buurjongen het? Blijft de kleindochter maar winnen? Volg je favoriete spelers, teams en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s!

Download de Voetbal.nl app via Google Play of App store

Ook laat de app leuke statistieken zien die je als teammanager helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je je aan- of afwezigheid bij een wedstrijd via de app kan doorgeven, de player-of-the-match kunt kiezen en direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.

Vrijwilligerstaken ook via de app

Je treft ook alle vrijwilligerstaken aan in de app en je kunt je persoonlijke voorkeuren aangeven in de app. Wil je je inschrijven voor een taak op een moment dat het jouw het beste past? Ook dat is geen probleem in de handige voetbal.nl app. Alles op de mobiel!

Registreer je in de app met hetzelfde emailadres als je staat ingeschreven bij de ledenadministratie

Kinderen jonger dan 16 jaar mogen wettelijk gezien hun eigen privacy gegevens niet wijzigen. De ouder kan dit wel indien het emailadres van de ouder bekend is bij de ledenadministratie. Veelal zien we dat op latere leeftijd kinderen hun eigen emailadres doorgeven voor het gebruik van de app. Tot 16 jaar echter kan er alleen gewijzigd worden door middel van het emailadres van de ouder

Meer uitleg over de voetbal.nl app