Kantinedienst

Tijdens de rust even een bakkie koffie halen of na de wedstrijd nog even gezellig samenzitten met het team in de kantine? Dit is alleen mogelijk als we met elkaar zorgen voor bezetting in de kantine.

Alle leden en/of ouders van jeugdleden worden conform het vrijwilligersbeleid ingedeeld door de taakbeheerder en geïnformeerd via email, website en Voetbal.nl app.

Komt het ongelegen dan moet u zelf voor vervanging zorgen en dit doorgeven aan de taakbeheerder. U kunt dit voorkomen door uzelf in te roosteren op een dag en tijdstip u het beste past (via de Voetbal.nl app). Voor iedere uitgevoerde dienst ontvangt u 30 punten per dagdeel. U dient minimaal 60 punten per seizoen te behalen.

U kunt zich ook aanmelden als vaste kracht en wordt dan in overleg ingedeeld voor een dagdeel op zaterdag of zondag

Het is een hele gezellige taak, u ontmoet veel mensen en het is helemaal niet moeilijk, u staat er immers nooit alleen voor.

Graag 1 uur voor aanvang eerste wedstrijd aanwezig zijn (voor tijden en laatste informatie raadpleeg regelmatig de website)

Er ligt een handige map in de kantine met alle relevante informatie over bijvoorbeeld de werking van de koffiezetmachine.

Kijk hier voor de planning van de verenigingsdiensten op Sportpark Groenoord.